Studio Slow

Welkom op de nieuwe gecombineerde site van Jan de Jong & Studio Slow!

Studio Slow ontwerpt interieurs waar mensen warmte en geluk ervaren. Natuurlijke materialen, puur en warm minimalisme karakteriseert ons. De kunst van het weglaten en imperfecte. Stilte. Studio Slow werkt met verbeeldingskracht, intuïtie en veel aandacht en betrokkenheid in dialoog met de opdrachtgever aan opdrachten.

Op deze site staan gerealiseerde projecten met een korte beschrijving.

Disciplines

 

Interieurontwerp & realisatie

Kleur- en materiaaladvies

Verlichtingsplan

Ontwerp maatwerk

Badkamer- en keukenontwerp

Begeleiding  verbouw en nieuwbouw

Styling, fotografie en grafische vormgeving

 

 

Aanpak

Aanpak. Afhankelijk van de opdracht starten we met een oriënterend gesprek om nader kennis te maken en uw wensen en eisen te inventariseren. Zo komen we tot een plan van aanpak en offerte van de werkzaamheden zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, helder en transparant.

Opdrachtgevers. Wij werken voor particuliere -en zakelijke opdrachtgevers en architectenbureaus. Elke opdracht, hoe groot of klein ook krijgt onze maximale betrokkenheid & aandacht.

Netwerk. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met fijne vakmensen die voor kwaliteit garant staan. Denk aan architecten, schilders, interieurbouwers, stukadoors, aannemers, timmerlieden, meubelmakers etc… Wij kunnen een opdracht van A tot Z begeleiden en realiseren.