Studio Slow

Welkom op de nieuwe gecombineerde site van Jan de Jong & Studio Slow!

Studio Slow ontwerpt interieurs waar mensen geluk ervaren, om lang van te genieten. Of het nu gaat om een eenmaling advies of een totaalconcept. Pure en ambachtelijke materialen en meubels staan daarbij voorop. Eerlijke materialen verouderen mooier, raken doorleefd met de tijd. Studio Slow werkt met verbeeldingskracht, intuïtie en veel persoonlijke aandacht. 

Disciplines

 

Interieurontwerp

Kleur- en materiaaladvies

Verlichtingsplan

Ontwerp maatwerk

Badkamer- en keukenontwerp

Begeleiding  verbouw en nieuwbouw

Styling, fotografie en grafische vormgeving

 

 

Aanpak

Aanpak. Afhankelijk van de opdracht starten we met een oriënterend gesprek om nader kennis te maken en uw wensen en eisen te inventariseren. Zo komen we tot een plan van aanpak en offerte van de werkzaamheden zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, helder en transparant.

Opdrachtgevers. Wij werken voor particuliere -en zakelijke opdrachtgevers en architectenbureaus. Elke opdracht, hoe groot of klein ook krijgt onze maximale betrokkenheid & aandacht.

Netwerk. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met fijne vakmensen die voor kwaliteit garant staan. Denk aan architecten, schilders, interieurbouwers, stukadoors, aannemers, timmerlieden, meubelmakers etc… Wij kunnen een opdracht van A tot Z begeleiden en realiseren.