Studio Slow

Vertragen, meer aandacht voor wat er werkelijk toe doet. Betekenisvolle ruimtes creëren. Studio Slow ontwerpt interieurs waar natuurlijke materialen een hoofdrol spelen, ze geven bezieling en vullen de ruimte met energie. Je kan ademen en aarden, ze bieden verstilling en harmonie.

“Schoonheid brengt je naar een meer open en hoger bewustzijn.”

Wij kunnen vroeg in het proces ingeschakeld worden, maar ook in lopende projecten kunnen we meedenken of bijsturen. Wij werken met producten en materialen van hoge kwaliteit, zoeken/stellen producten en materialen voor die het beste bij uw project passen. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van externe professionals zoals aannemers, architecten, ontwerpers, meubelmakers die we kunnen betrekken bij uw project. Met ons team werken we aan interieurs in binnen-en buitenland.

How we work

 

1) Let’s talk

Het proces start met een uitgebreid gesprek bij ons of op locatie waarbij een goede energie en de wil om iets moois te creëren de leidraad is. We maken kennis met u, het huis, de grote of de kleine plannen, wensen en dromen. Luisteren, inventariseren en kijken. Belangrijk is dat er een wederzijdse klik is. Na deze kennismaking volgt een helder plan van aanpak.

2) Create & design

Het creatieve proces start met onderzoek, schetsen, ontwerpen, moodboard en inspiratie. Onze ideeën en ontwerpen werken we concreet uit en presenteren we in een conceptboek, het masterplan. Aspecten zoals materialisering, ruimtelijkheid, vormentaal, licht en kleur komen hierin aan bod. Onze tekeningen maken het project visueel en de kleuren/materialen maken het tastbaar zodat het ontwerp tot leven komt. 

3) Finalize

Na de presentatie van het masterplan verwerken wij uw feedback tot een definitief ontwerp. Kleuren, materialen, verlichting, stoffen, een meubelvoorstel, custom made items worden definitief gemaakt en vastgelegd. De gemaatvoerde tekeningen dienen als basis voor de constructie en realisatie van het ontwerp.

4) Realize

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van externe professionals zoals aannemers, stoffeerders, stukadoors, architecten, ontwerpers, meubelmakers die we kunnen betrekken bij uw project. Stuk voor stuk vakmensen. Met ons team werken we aan interieurs in binnen-en buitenland.

Project management: wij spelen graag een actieve rol bij de uitvoering van het ontwerp. Maatvoering, verlichting, tegelwerk en andere technische details werken wij uit en communiceren we met de aannemer. Wij begeleiden maatwerk, vragen offertes aan, bestellen producten en bewaken de planning. Kleuren, maten en materialen checken we ter plekke. Waar nodig sturen we bij. Ook is het mogelijk om projecten turn- key op te leveren. Onze communicatielijnen zijn kort en het is fijn dat het resultaat precies wordt zoals het bedoeld is.

 

5) Styling

Na de oplevering van uw huis kunnen we u helpen met het stylen, de puntjes op de i zetten. Het interieur met een paar mooie stukken verrijken. De juiste items op de juiste plek, kussens, signature items, verlichting, kunst etc… zodat het voelt als thuis en uw persoonlijkheid onderstreept.

Voor een ieder die de schoonheid en kwaliteit omarmt, let’s start!

Voor een ieder die de schoonheid en kwaliteit omarmt , let’s start! 

Christien Starkenburg | Creative Art-director
Sjoukje de Vries | Interiordesigner
Amber van Boxtel | Interiordesigner
Meinte Escalona | Interiordesigner
Aron de Jong | Industrial product designer
Josefien Koenen | Interiordesigner
Annemiek Meijer | Interiordesigner